MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
Försvarsutbildningsföreningen

22.09.2017Piiripäällikkö on Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) toiminnanjohtajan alainen tulosvastuullinen johtaja, joka vastaa MPK:n Ilmapuolustuspiirin toiminnasta keskeisimpänä sen toteuttama vapaaehtoinen maanpuolustuskoulutus. Ilmapuolustuspiiri toimii koko Suomen alueella. 

Piiripäälliköltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Huomioon voidaan ottaa myös tehtävään soveltuva muu koulutus. Hänellä tulee olla pitkäaikainen kokemus koulutuksen ja talouden suunnittelusta, toteutuksesta ja johtamisesta. Piiripäälliköllä tulee olla hyvät yhteistyötaidot ja tietotekniikkavalmiudet.

Hakijalle katsotaan eduksi perehtyneisyys kokonaisturvallisuuteen sekä kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta.

Työsuhde alkaa 1.1.2018. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Piiripäällikön toimipaikka on Jyväskylä (Tikkakoski). Hakijalla on mahdollisuus ehdottaa toimipaikaksi myös muuta Ilmavoimien toimipaikkaa (Pirkkala, Siilinjärvi (Rissala) tai Rovaniemi).

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydetään lähettämään 29.9.2017 mennessä sähköpostilla MPK:n hallintopäällikkö Pertti Ruotsalaiselle: pertti.ruotsalainen@mpk.fi

Lisätietoja:
MPK:n toiminnanjohtaja Pertti Laatikainen p. 050 543 615
MPK:n Ilmapuolustuspiirin päällikkö Kari Janhunen p. 040 579 1285