Siirry sisältöön

02.09.2022

VALMIUSPÄÄLLIKKÖ MPK POHJOIS-SUOMEN MAANPUOLUSTUSPIIRI ROVANIEMI

Etsimme joukkoomme osaavaa valmiuspäällikköä Rovaniemelle.

MPK:n valmiuspäälliköt ovat sotilaallisen maanpuolustuksen valmiutta kehittäviä toimijoita, joiden keskeisimpiä tehtäviä ovat koulutus, vapaaehtoisten rekrytointi, reserviläiskouluttajien käytön suunnittelu sekä valmius- ja turvallisuussuunnittelu.

Valmiuspäällikkö:

•       ohjaa ja valvoo vuosisuunnitelman mukaisen koulutuksen toteuttamista
•       ohjaa ja tukee koulutuspäällikköä sekä sitoutuneita kouluttajia vuosisuunnitelman mukaisen koulutuksen ja harjoitusten suunnittelussa, valmistelussa ja toteutuksessa
•       suunnittelee reserviläiskouluttajien käytön sotilaallisia valmiuksia palvelevassa koulutuksessa sekä Puolustusvoimien kertaus- ja vapaaehtoisissa harjoituksissa
•       suunnittelee ja toteuttaa reserviläiskouluttajien rekrytointia sekä heidän täydennyskoulutustaan
•       osallistuu paikallispuolustuksen joukkojen sotilaallisia valmiuksia palvelevan koulutuksen suunnitteluun
•       valmistelee aluetoimistolle esitykset vapaaehtoisten sijoittamisesta paikallispuolustuksen joukkoihin

Valmiuspäällikkö työskentelee tiiviissä yhteistyössä Lapin aluetoimiston, Jääkäriprikaatin, paikallisjoukkojen ja MPK Ilmapiirin kanssa. Hänen esimiehensä on maanpuolustuspiirin päällikkö.

Valmiuspäälliköltä edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hänellä tulee olla kokemusta koulutuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä tietotekniikka-, viestinnän ja verkkokoulutuksen valmiuksia. Perehtyneisyys MPK:n ja Puolustusvoimien toimintaan sekä alueen reserviläiskentän tuntemus ja kokemus vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset työskentelemään vapaaehtoistoimijoiden motivoituneessa ilmapiirissä ja osaltasi vaikuttamaan siihen, että Suomi on maailman turvallisin maa.

Nyt haettava valmiuspäällikkö toimii Pohjois-Suomen maanpuolustuspiirissä Rovaniemen koulutuspaikalla, sijoituspaikkana Someronharju, Rovaniemi.

Työsuhde alkaa 1.11.2022 tai sopimuksen mukaan ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (perusmuotoinen turvallisuusselvitys, turvallisuusselvityslaki 19 §). Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus on noin 3 400 euroa kuukaudessa. Hakijat voivat esittää myös palkkatoivomuksen osaamisensa ja kokemuksensa mukaisesti.

Hakemukset pyydetään lähettämään otsikoituna ”Valmiuspäällikkö/ Rovaniemi” 30.9.2022 mennessä sähköpostilla MPK Pohjois-Suomen piiripäällikölle Pasi Virralle: pasi.virta@mpk.fi.

Lisätietoja
MPK Pohjois-Suomen piiripäällikkö Pasi Virta p. 0400 384234
MPK:n hallintopäällikkö Mika Kaven p. 040 6158 393