MPK – Maan kattavin kokonaisturvallisuuden kouluttaja

Maanpuolustuskoulutusyhdistys
FörsvarsutbildningsföreningenVuoden viimeiset Ilmapuolustuspiiriläiset palkittiin Tikkakosken ja Luonetjärven koulutuspaikkojen yhteisessä vuosijuhlassa lauantaina 9.12.2017.

MPK:n rautaiset ansiomitalit kolmelle

Vääpeli (res) Jouni Hilska on aloittanut MPK-toiminnassa vuonna 2005. Hän on erittäin pätevä ja pidetty viestialan kouluttaja, moniosaaja. Hilskan varma ja tavoitteellinen koulutustapa saa jatkuvasti kiittävää palautetta kurssilaisilta. Vääpeli Hilska on oma-aloitteinen ja kehityshakuinen, uusiin haasteisiin reippaasti tarttuva.

Luutnantti (res) Matti Lukkarinen on aloittanut toimintansa MPK:ssa vuonna 2005. Ilmapuolustuspiirissä viestikouluttajana Lukkarinen on toiminut sekä Kauhavalla, Pirkkalassa että Tikkakoskella. Hän on erittäin aktiivinen ja ammattitaitoinen. Hän on oma-aloitteisesti luonut viestikouluttajapankin ja huolehtii itsenäisesti viestikouluttajien ammattitaidon ylläpitämisestä ja kehittymisestä. Lukkarinen on toiminut myös uusien kouluttajien kouluttajina ja mentorina. Matti oli estynyt saapumasta tapahtumaan, ja hän saa ansiomitalin myöhemmin.

Ylikersantti (res) Esa Launis on aloittanut MPK-toiminnassa vuonna 2009. Hän on erittäin tehokas ja aikaansaava viestialan kouluttaja, moniosaaja. Launis on ollut mukana kursseilla Pirkkalassa, Hallissa, Kauhavalla ja Tikkakoskella. Hänen tehonsa ja auttamishalunsa sekä – kykynsä on tullut erinomaisesti esiin mm. erilaisissa kehitystehtävissä. Esa on saanut ansiomitalin jo aiemmin pidetyssä kertausharjoituksessa.

Lämpimät onnittelut palkituille.

Kuva: Kaisa Nikkilä